Consultanți specializați în Transformarea Digitală

Cu decenii de experiență în IT și consultanță de afaceri, proiectăm strategiile și soluțiile IT care îți duc afacerea la nivelul următor.

Cine suntem

Suntem consultanți specializați în Transformarea Digitală.

Tot ce trebuie să reții despre noi: suntem veriga lipsă dintre tine și furnizorii de servicii de implementare a soluțiilor IT pentru afaceri.

Consultanții noștrii sunt formați în companii multinaționale de consultanță și IT, cum ar fi Rolang Berger, IBM, Oracle, Microsoft dar și cu experiență antreprenorială românească pentru o bună înțelegere a specificului local.

Fondatorii companiei

Compania a fost fondată de doi consultanți cu experiențe complementare: în IT și în consultanța strategică de management.
Expertiza combinată permite ca digitalizarea și automatizarea proceselor să fie precedată de redesign-ul lor pentru o mai bună aliniere la obiectivele strategice.

Valentin Haicu

Digital Transformation Consultant

Experiență de peste 20 de ani în proiecte IT. Format în companii ca IBM și Oracle, experiență de antreprenoriat în România și Asia.

Supervizează proiectele de implementare a soluțiilor software de business.

Adriana Mironescu – MBA

Management Consultant

Absolventă de INSEAD MBA, formată în companii de consultanță ca Roland Berger și experiență antreprenorială.

Specializată în strategie corporativă, marketing operațional și strategic, studii de sustenabilitate și evaluări due-diligence.